ADIYAMAN / KAHTA - Köseler İlkokulu

Köseler İlkokulu

04167382003
Adres
KÖSELER KÖYÜ KÖSELER KÜME EVLERİ KÖSELER ILK ORTAOKULU BLOK NO: 16 KAHTA / ADIYAMAN
Vizyon
Evrensel nitelikteki bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip olan, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam, toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Atatürk ilkelerine bağlı olmak, Evrensel ahlak ilkelerine ve yasal düzenlemelere uymak, Bilimsel evrenselliğe inanmak, Yenilikçi olmak, Doğruluktan ve dürüstlükten taviz vermemek, Kurum içinde uyum ve dayanışmaya önem vermek, Herkesi din, dil, milliyet, düşünce farklılığı gözetmeksizin sevmek ve saygılı olmak, Sürekli mükemmelliği yakalamaya çalışmak, Zamanın kıymetini bilmek, Milletimizi sevmek ve milletimizin değerlerini korumak, İşimizi sevmek.
Başarılar
2011 -2012 eğitim ve öğretim yılında Kahta Kaymakamlığının düzenlediği bilgi yarışmasında okulumuz ikinci olmuştur. 2011 -2012 eğitim ve öğretim yılında Kahta Kaymakamlığı´nın en çevreci okullar projesi kapsamında okulumuz başarı belgesi almıştır.
Öğretim Şekli :Örgün Eğitim
Sobalı
Ulaşım
Köseler Köyü´nde bulunan öğrenciler yürüyerek ve Diğer köylerden gelen öğrenciler taşımayla gelmektedir.
Adıyaman´ Kahta ilçesinin 10 km güneyinde yer almaktadır.
İlçe merkezine 10 km uzaklıtadır.